Wat Schoolfotografie.nu uniek maakt, is dat ik geen standaard schoolfoto maak maar een echt portret. En het is er niet één, maar het is een serie van portretten in verschillende poses. De combinatie fotografie en kinderen is een passie en dat is te zien. Ik ben gewoon mijzelf, lekker ontspannen in wat ik doe en geen gestress. Kinderen voelen dit haarfijn aan, waardoor zij zich op hun beurt ook weer op hun gemak voelen. Het gevolg is dat het kind zichzelf durft te zijn en dat levert het beste resultaat!

Patricia Pietersen Photography

Schoolfotografie.nu bestaat uit één hele enthousiaste fotograaf…en dat ben ik! Patricia Pietersen is mijn naam, geboren en getogen in Lelystad. Begonnen met fotografie als hobby en nu al sinds een aantal jaren professioneel aan het fotograferen. Ik ben een echte foto-addict en fotografeer eigenlijk alles. Maar mensen portretteren is leuk! En kinderen fotograferen is nog leuker! Door middel van schoolfotografie probeer ik twee liefdes te combineren. Mijn liefde voor kinderen en mijn liefde voor fotografie.

Om de schoolfotografie soepeltjes te laten verlopen is een goede planning een vereiste. Daarom is het belangrijk dat we voor de “grote” dag samenkomen om het één en ander te bespreken. Zo kunnen we samen tot een ideale planning komen die aan alle eisen voldoet. En aan de hand van een goed doordacht draaiboek, kan ik de leukste foto’s van jullie kinderen maken!